Expo
sities

Artikelen in september 2018

 • KunstKerst 2019:
  Stichting KunstWerkt, Schiedam

  13 december t/m 22-12-2019

  Kleine kunstwerken voor een kleine prijs, daar is de KunstKerst voor bedoeld. Samen met de andere deelnemers van Stichting KunstWerkt deed ik ook dit jaar mee.

  » Route
  » Lees meer
 • Solo-expositie:
  Kunst-Torentje, Almelo

  10 maart t/m 6-4-2019

  Onderdeel van de JKBK-prijs die ik november afgelopen jaar heb gewonnen, is een solo expositie in het Kunst-Torentje in Almelo. Dit is een toegankelijke en openbare presentatieruimte voor beeldende kunst in het centrum van Almelo; ooit was ...

  » Route
  » Lees meer
 • Reboot:
  KADE40, Vlaardingen

  7 december t/m 20-12-2018

  Tijdens de tweede editie van de Wintertentoonstelling waarin jong talent een podium krijgt, herstarten we het systeem. Niet alleen werk van jonge makers zal te zien zijn, maar ook werk van gevestigde kunstenaars in Vlaardingen en omgeving. ‘&ls...

  » Route
  » Lees meer
 • Open Expo Schiedam - Vruchtbare Grond-:
  Stedelijk Museum, Schiedam

  6 september t/m 9-9-2018

  Van 6 t/m 9 september zal in het Stedelijk Museum van Schiedam werk te zien zijn van 136 kunstenaars uit Schiedam en omstreken. Iedereen die in Schiedam woont, daar een atelier heeft of lid is van Stichting KunstWerkt kon zich aanmeld...

  » Route
  » Lees meer